Tulo- ja lähtöaika

Cumulus City & Resort -hotellit

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen ja kylpylähotelleissa klo 15 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Varaustilanteen salliessa sisäänkirjautuminen klo 7 alkaen ja huoneenluovutus klo 23 mennessä. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi.

Hotelli Seurahuone Helsinki

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Myöhäisempi uloskirjautuminen on mahdollista lisämaksusta varaustilanteen salliessa. Hotel Bonus Club -jäsenille tarjoamme veloituksetta huoneenluovutuksen aina klo 14 saakka varaustilanteen salliessa. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi. Voit tiedustella hotellista myös mahdollisuutta aikaisempaan sisäänkirjautumiseen.

Saapuminen klo 16 tai klo 18 mennessä

Huone pidetään tulopäivänä varattuna klo 18 saakka ellei myöhäisemmästä saapumisajasta ole erikseen sovittu. Mikäli asiakas ei ole saapunut klo 18 mennessä, hotellilla on oikeus luovuttaa huone toiselle asiakkaalle. Hotelli Seurahuone Helsingissä saapumisaika on klo 16 mennessä. Ennakkoon maksettu varaus on kaikissa tapauksissa vahvistettu ja pidetään voimassa myös klo 18 (Seurahuoneella klo 16) jälkeen.

Saapuminen klo 16 tai klo 18 jälkeen

Mikäli saapumisaika on klo 18 (Seurahuoneella klo 16) jälkeen, tulee saapuminen vahvistaa luottokortilla (credit). Hotelli pitää tällöin huoneen varattuna myös klo 18 (16) jälkeen. Mikäli huonetta ei ole peruttu tulopäivänä klo 18 (16) mennessä ja asiakas jättää saapumatta hotellille, on hotellilla oikeus velottaa asiakkaalta yhden vuorokauden huonehinta. Ennakkoon maksettu varaus on kaikissa tapauksissa vahvistettu ja pidetään voimassa myös klo 18 (klo 16) jälkeen.

Maksutapa

Maksun voi suorittaa etukäteen nettivarauksen yhteydessä verkkopankissa tai maksukortilla. Maksun voi myös suorittaa käteisellä tai maksukortilla hotellissa. Osa tuotteista vaatii ennakkomaksun varaamisen yhteydessä. Erityisehdot esitetään varausvaiheessa. Kanta-asiakashinnat on tarkoitettu vapaa-ajan matkustukseen, jolloin majoitus tulee aina suorittaa henkilökohtaisella maksuvälineellä.

Peruutukset

Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivänä klo 18 (Seurahuoneella klo 16) mennessä. Tietyistä ennakkomaksun vaativista tuotteista ei myönnetä takaisinmaksua. Erityisehdot esitetään varausvaiheessa. Peruutuksen voi tehdä varausjärjestelmämme kautta tai soittamalla suoraan hotelliin tai Restel Varauskeskukseen, puh: 020 055 055 (0,17 €/puhelu + 0,81 €/min + pvm/mpm), joka on avoinna ympäri vuorokauden.

Huom.!

  • Hotelli Seurahuone Helsingin peruutukset tulopäivänä klo 16 mennessä.
  • Cumulus Resort Rukahovin 1 yön varauksen voi perua tulopäivää edellisenä päivänä kello 18 mennessä. Useampien öiden peruutus tulee tehdä viikkoa (7 vrk) ennen saapumista. Tämän jälkeen peruutusmaksu on 50 % varauksen arvosta.
  • Joulun, uuden vuoden ja pääsiäisen varauksista vaaditaan 100 % ennakkomaksu.

Lisämaksu lemmikin kanssa matkustavalle

Cumulus City & Resort -hotelleissa lemmikkilisämaksu 10 €/yö/huone ja muissa hotelleissa 15 €/yö/huone. Opas-, avustaja- ja virkakoirat majoittuvat Restelin hotelleissa maksutta.

Ikäraja

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Mikäli alaikäinen matkustaa ilman vanhempaa tai huoltajaa, tulee vanhemman tai huoltajan ottaa yhteyttä hotelliin ennen majoitusajankohtaa. Näin voimme olla varmoja, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotelliin. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei.

Erimielisyystilanteet

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan asiakkaamme kanssa. Jos erimielisyyttä ei kuitenkaan saada soviteltua yhdessä, voitte olla yhteydessä valtakunnalliseen maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Tämän jälkeen asian voi saattaa tarvittaessa edelleen kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.